Om PS Hussyn

PS-Hussyn har mere end 10 års erfaring med at udarbejde tilstandsrapporter, energimærkninger og lave køberrådgivning over hele Sjælland.

Vi laver rapporter til konkurrencedygtige priser, og har mulighed for at rykke akut ud, hvis du som sælger eller køber hurtigt skal have hjælp til rapporter eller gennemgang af ejendom.

3 rapporter – ét besøg

Som certificerede fagfolk kan vi derfor også tilbyde at lave alle 3 vigtige rapporter på én gang, når vi kommer ud. Vi sørger dermed for tilstandsrapport, energimærkning og eleftersyn, og det sparer dig for at skulle koordinere 3 forskellige fagfolk.

Uanset om du køber eller sælger, så er disse rapporter ualmindeligt vigtige redskaber og ikke mindst god dokumentation, når det kommer til at informere om nuværende og eventuelt kommende skader. Samtidig er disse rapporter nødvendige, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring.

Der kan være mange ting, du skal være opmærksom på, og det kan være svært at overskue. Derfor er PS-Hussyn din pålidelige, hjælpende hånd når det kommer til at finde ud af, hvad udbedring af skader vil koste, hvilke skader der er tale om, og hvor energieffektivt bygningen er – inden du køber drømmeboligen.

Ledige stillinger

Er du på udkig efter nyt job inden for denne branche?

Så tøv ikke med at sende os en ansøgning eller give os et kald på 28 19 46 93.

Vi er løbende på udkig efter nye medarbejdere.
Kontakt os

Download oplysningsskema

Hvis du skal sælge din bolig, og ønsker du, at PS-Hussyn skal klare dine rapporter?

Så husk at downloade dette skema og udfyld det.

Med dette skema har vi den bedste forudsætning for at udarbejde din tilstandsrapport.
Download skema

Indhent tilbud

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Home » Om PS Hussyn