OMFATTENDE ERFARING
INDENFOR TILSTANDRAPPORTER OG ENERGIMÆRKER

EL EFTERSYN

Hvad består El-installationsrapporten af?

Elinstallationsrapporten er resultat af en bygningsgennemgang under huseftersynsordningen. Samlet giver rapporterne en professionel og neutral gennemgang af boligens elinstallationers tilstand. El eftersynet er frivilligt, men det er en forudsætning, hvis du som sælger vil undgå at hæfte for skjulte skader ved boligen og som køber vil tegne en ejerskifteforsikring.

Hvem udfører El-eftersynet?

El eftersynet må kun udføres af autoriserede installatører, eller deres ansatte, som er tilmeldt ordningen for eleftersyn. Ordningen administreres af Sikkerhedsstyrelsen som myndighed, og det er også Sikkerhedsstyrelsen, der stå for kontrol af ordningen.

Vi kan blandet andet også hjælpe med energimærkning og tilstandsrapporter.

INDHENT TILBUD

Bliv kontaktet inden for 24 timer

  KØBERRÅDGIVNING

  Køberrådgivning er en byggeteknisk rådgivning, hvor vi giver dig et nemt overblik over ejendommens fysiske stand før et eventuelt køb.

  Det kan som køber være svært at bevare overblikket, når drømmehuset er fundet.

  PS-Hussyn tilbyder derfor professionel køberrådgivning, hvor vi nøje gennemgår de bygningsmæssige konsekvenser inden et køb. Vores køberrådgivning giver dig som køber det allerbedste overblik, så du nemmere kan træffe den rigtige beslutning.

  Ved køberrådgivning gennemgår vi ejendommen samt tilstandsrapporten. Vi giver dig også et økonomisk skøn over eventuelle forbedringer.

  Vi kan også hjælpe med energimærkning og tilstandsrapporter.

  PS Hussyn

  Mosekæret 6
  3660 Stenløse

  Telefon: +45 28 19 46 93
  Mail: Info@ps-hussyn.dk

  CVR: 30105931