Afleverings­forretning

Få styr på det hele ved overdragelse af lejligheden

Hos PS Hussyn er vi eksperter i gennemgang og inspektion af lejligheder, forud for overtagelse af ny ejer/lejer. Med vores baggrund inden for byggeteknisk rådgivning har vi de fornødne kompetencer til at få afdækket eventuelle fejl og mangler, så du trygt kan flytte ind i din nye lejlighed.

Afleveringsforretningen kan være en vigtig del af det med at overdrage en lejlighed, da den kan forebygge eventuelle tvister og uoverensstemmelser mellem den tidligere og den nye ejer/lejer. Med en professionel gennemgang og inspektion af lejligheden afdækkes fejl og mangler, og hvem der eventuelt skal udbedre hvad.

Ved gennemgang af lejligheden vil man typisk kigge på:

  • Vægge og gulve
  • Døre og vinduer
  • Køkken og badeværelse
  • El- og VVS-installationer
  • Inventar og tilbehør
  • Generelle fejl og mangler

Vi forstår vigtigheden af at have en pålidelig og professionel partner ved din side, når du overtager en ny lejlighed. Derfor er vi altid tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Kontakt PS Hussyn i dag

Skal du overtage en ny lejlighed og ønsker sikkerhed for at alt er i orden, så kontakt PS Hussyn i dag. Vi rykker hurtigt ud og inspicerer lejligheden sammen med dig, så du kan have ro i maven. Ring på telefon 28 19 46 93 eller udfyld formularen her på siden og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Indhent et tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.