Køberrådgivning

Skal du købe nyt hus?

Køberrådgivning er en byggeteknisk rådgivning, der giver dig et overskueligt overblik over ejendommens fysiske stand før et eventuelt køb. Det kan være ret svært at finde dette overblik selv, når man står som køber. Særligt hvis man står overfor drømmehuset.

PS-Hussyn tilbyder derfor professionel køberrådgivning på Sjælland.

Vi gennemgår nøje de bygningsmæssige konsekvenser, der kan være ved køb af den specifikke bolig. Vores køberrådgivning giver dig som købe det allerbedste overblik, så du kan træffe den mest velovervejede beslutning inden køb. Det betyder, at du efter vores gennemgang vil kende til alle fejl og eventuelle mangler ved ejendommen.

Når vi laver køberrådgivning, så kigger vi på tilstandsrapporten og ejendommen generelt. Efterfølgende giver vi dig som køber et økonomisk skøn over eventuelle forbedringer, som ejendommen trænger til. På den måde finder du hurtigt ud af, hvad det vil koste dig, udover boligens pris, at få fikset skader og fejl.

Sælger du?

Da vi netop i vores køberrådgivning gennemgår både tilstandsrapport, energimærkning og ejendommen generelt. Så kan vi naturligvis også hjælpe dig med udførslen af disse rapporter, hvis du står som sælger og skal have lavet disse.

Normalt skal man have 3 forskellige ud til at lave disse rapporter, men vi laver alle tre på én gang!

Køberrådgivning på Sjælland med PS-Hussyn. Vi hjælper med tilstandsrapport og gennemgang af ejendom

Indhent tilbud

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Home » Køberrådgivning