Få én samlet løsning

Når du skal købe eller sælge en bolig, er det vigtigt at have styr på alle de nødvendige rapporter og eftersyn for at undgå potentielle problemer og tvister i fremtiden. Hos PS Hussyn tilbyder vi én samlet løsning, der inkluderer alle de nødvendige rapporter og eftersyn, der kræves ved køb og salg af en bolig:

  • Tilstandsrapport
  • Energimærkning
  • El-eftersyn

Hos PS Hussyn forstår vi, at det ofte skal gå hurtigt med at få de relevante rapporter og papirer på plads, når du har været i kontakt med ejendomsmægleren forud for et hussalg. Derfor ønsker vi at tilbyde en nem og effektiv løsning, hvor vi klarer alle 3 rapporter på ét besøg.

Vores team af erfarne og kvalificerede fagfolk tager sig god tid til at lytte til vores kunders ønsker, og vi arbejder hårdt for at levere ydelser, der er skræddersyet til at imødekomme dine behov. Vi sætter en ære i at levere en førsteklasses service til vores kunder, og vi går altid den ekstra mil for at sikre, at de får en god oplevelse med vores service.

Book et 3-i-1-besøg nu

Ring på telefon 28 19 46 93 eller udfyld formularen her på siden, så finder vi en dag i nærmeste fremtid, hvor vi kan aflægge besøget og foretage de nødvendige gennemgange og eftersyn. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent et tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.