Energimærke

Hvornår skal min bolig have energimærke?

Energimærket er lovpligtigt ved:

  • Salg og udlejning

  • Nybyggeri

  • Offentlige bygninger over 250 m2

Hvad er energimærket?

Kort sagt er energimærket en angivelse af energieffektiviteten i den pågældende bygning. Energimærket udfærdiges i form af en rapport, der angiver bygningens energiklasse og energiforbrug.

Energimærket udarbejdes på baggrund af en række forskellige faktorer i bygningen som for eksempel konstruktion, varme- og elinstallationer, isolering, ventilation m.m. og angiver bygningens årlige energiforbrug, samt hvor der kan sættes ind for at energioptimere.

Energimærket angives på en skala fra A til G.

Energimærket skal altid udføres af en certificeret energikonsulent. Hos PS Hussyn har vi mere end 15 års erfaring med energimærkninger og er desuden uafhængige af mæglerkæderne og deres forsikringsselskaber. Det betyder at vi er 100% uvildige og altid konkurrencedygtige på prisen.

Godt at vide om energimærket

Energimærket har som udgangspunkt en gyldighedsperiode på 10 år, men ved ombygninger, tilbygninger eller lignende projekter, der kan have indflydelse på energiforbruget, er det nødvendigt med en ny energimærkning.

Fritliggende huse på over 60 m2 skal have udarbejdet et energimærke. Række- og dobbelthuse betragtes som én bygning, men hvor hver enkelt enhed skal have sit eget energimærke. Det betyder, at hvis du er en del af en bolig-, ejer- eller andelsforening, er det dit eget ansvar at få udarbejdet et energimærke.

Få en samlet løsning ved salg af bolig

Hos PS Hussyn ønsker vi at gøre det nemt for dig, når du skal handle din bolig. Derfor tilbyder vi en pakkeløsning, hvor alle de nødvendige rapporter, der kræves udfærdiget ved salg, klares ved bare ét enkelt besøg:

Vi tilbyder desuden også køberrådgivning og afleveringsforretning ved køb og salg af boliger og lejligheder.

Kontakt PS Hussyn i dag

Kontakt PS Hussyn, når du skal have energimærket din bolig. Vi har mere end 15 års erfaring og er altid yderst konkurrencedygtige på prisen. Vi er 100% uvildige og har de nødvendige certificeringer og uddannelser. Ring på telefon 28 19 46 93 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage inden for 1 døgn.

Indhent et tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.