Tilstandsrapporter

Forstå tilstandsrapporten

Før i tiden var tilstandsrapporten bygget op med et karaktersystem for ejendommens forskellige elementer, med skalaen K1, K2, K3 og UN. I 2020 indførte Sikkerhedsstyrelsen et nyt system, der havde til formål at gøre tilstandsrapporten mere gennemskuelig for køber, og er derfor nu inddelt i:

Hurtig og professionel udarbejdelse af tilstandsrapporter

Når du skal handle din bolig, er det oftest nødvendigt at få udarbejdet en tilstandsrapport. Hos PS Hussyn har vi mere end 15 års erfaring og er desuden uafhængige af ejendomsmæglere og forsikringsselskaber, hvilket betyder at vi er 100% uvildige og altid konkurrencedygtige på prisen.

En tilstandsrapport giver udtryk for en bygnings aktuelle tilstand og bruges til at evaluere den pågældende stand i forhold til salg eller udlejning. Formålet er altså at give køber/lejer en vurdering af, hvad de kan forvente forud for et køb eller en lejeaftale.

Tilstandsrapporten indeholder, foruden en gennemgang af tag, facader, gulve, vinduer og varmesystemer, beskrivelser af fejl og mangler. I rapporten listes også en række tiltag og reparationer, som bør udføres forud for et salg.

Tilstandsrapporten er en nødvendighed for sælger at få udarbejdet, for at kunne indhente tilbud på en ejerskifteforsikring.

Vælg en uvildig byggesagkyndig

Hos PS Hussyn er vi 100% uvildige. Det betyder at vi ikke er afhængige af ejendomsmæglere og forsikringsselskaber, og derfor altid foretager en fuldstændig objektiv vurdering af ejendommen. Det betyder yderligere, at vi altid kan tilbyde vores services til favorable og konkurrencedygtige priser.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og har i tidens løb udarbejdet over 4500 tilstandsrapporter. Vi har derfor de fornødne kompetencer, den rigtige viden og de bedste forudsætninger for at udarbejde en gennemført, troværdig og fyldestgørende tilstandsrapport, når du skal handle din bolig.

Skal du sælge? Få klaret alle rapporterne på én gang

Når du skal sælge dit hus, er der 3 rapporter du skal have udarbejdet i forbindelse med salgsmaterialet:

  • Tilstandsrapporten
  • Energimærket
  • El-eftersyn

Hos PS Hussyn tilbyder vi at du får klaret alle 3 rapporter på én gang. Vi stiller et hold med de fornødne kompetencer til at gennemgå det hele ved et enkelt besøg. Det nemt, det er effektivt og det er hurtigt – 3 ting som vi ved er vigtige for dig, der skal sælge din bolig.

Book dit huseftersyn i dag

Kontakt os i dag og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi rykker hurtigt ud inden for få dage og efterser dit hus, med henblik på at udarbejde en tilstandsrapport. Ring på telefon 28 19 46 93 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent et tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.