OMFATTENDE ERFARING
INDENFOR TILSTANDRAPPORTER OG ENERGIMÆRKER

ENERGIMÆRKNING PÅ SJÆLLAND

Energimærkning er en lovpligtig rapport, som beskriver den energimæssige stand af din bolig.

PS-Hussyn udfører energimærkning på Sjælland.

Energimærker skal som udgangspunkt altid udføres af certificerede energikonsulenter. Derfor kommer PS-Hussyn gerne ud og hjælper dig. Vi holder til på Nordsjælland, men hjælper kunder over hele Sjælland med energimærkning, tilstandsrapporter, køberrådgivning m.m..

Rapporten fungerer som en form for varedeklaration, da mærket synliggør den enkelte bygnings energiforbrug. Samtidig er den et vigtigt redskab på samme niveau som tilstandsrapporten, når du skal bolighandle.

Mærkningen er for at give din køber et billede af, hvor energieffektiv huset er. Energimærket rangerer huset på en skala, der går fra A2020, det mest energieffektive, til G, det mindst energieffektive.

Vi har stor erfaring med energimærkning på særligt store ejendomme, og vi er naturligvis tilsluttet alle forskriftsmæssige kontrolordninger.

Vi er også helt uafhængige af aftalerne mellem mæglerkæderne og disses forsikringsselskaber.

Derfor er vi altid 100% uvildige og konkurrencedygtige på prisen.

HVAD BESTÅR ET ENERGIMÆRKE AF?

Et energimærke omfatter to grundlæggende elementer:

 1. En vurdering af de nuværende energiudgifter for boligen
 2. Et forslag til muligheder for besparelser – og et estimat for besparelse

Særligt delen der omfatter bud på, hvor der kan være besparelser at hente er interessant for din bolig.

Denne del af energimærkningen giver dig information om, hvilke forbedringer, du kan vælge at udføre i boligen med henblik på at opnå en reduktion af energiudgifterne.

Det betyder, at du vil blive klogere på, hvordan du kan ende ud med billigere regninger for eksempelvis elforbrug, olie, gad, fjernvarme og vand. PS-Hussyn vil samtidig i den energimærkning på Sjælland give dig et estimat for, hvor meget den potentielle besparelse vil være.

Energimærket udføres typisk fra 1 til 2 døgn efter den er bestilt hos os.

HVAD ER GYLDIGHEDEN PÅ ENERGIMÆRKNINGEN?

Energimærkningen er gyldig i en periode på 10 år, men hvis der udføres ombygninger, tilbygninger og lignende i perioden, er det nødvendigt med en ny energimærkning.

Det er lovpligtigt at få udarbejdet energimærkning for såvel nye som eksisterende boliger i forbindelse med salg eller overdragelse af en bolig. Det betyder, at har du fået foretaget en energimærkning for mere end 10 år siden, og ønsker du nu at sælge din bolig, så er du nødt til at få lavet en ny rapport.

GYLDIGHED & PRIS PÅ TILSTANDSRAPPORT

En tilstandsrapport er gyldig i seks måneder efter, den er lavet, hvorimod elinstallationsrapporten er gyldig i et år. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvornår de enkelte rapporter er lavet i forhold til salg af bolig.

Prismæssigt ligger en tilstandsrapport på 4.-6.000 kroner, og en elinstallationsrapport koster fra 1.-3.000 kroner hos PS-Hussyn.

Beløbet afhænger af husets alder, bygningsarealet og hvor stor en konkurrence, der findes mellem de virksomheder, som udfører eftersynene. Dette betyder også, at det oftest er dyrere at bestille igennem et forsikringsselskab.

Med os får du altid: Hurtig tilbagemelding & tilbud på alle 3 rapporter i én!

ENERGIMÆRKNING PÅ SJÆLLAND AF PS-HUSSYN

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere oplysninger om energimærkning eller tilstandsrapport. Vi vender hurtigst muligt tilbage.

Hvis du bare har spørgsmål, så kan du ringe eller skrive til os. Hvis du allerede ved, at du ønsker et tilbud på et energimærke, så udfyld ovenstående formular.

INDHENT TILBUD

Bliv kontaktet inden for 24 timer

  KØBERRÅDGIVNING

  Køberrådgivning er en byggeteknisk rådgivning, hvor vi giver dig et nemt overblik over ejendommens fysiske stand før et eventuelt køb.

  Det kan som køber være svært at bevare overblikket, når drømmehuset er fundet.

  PS-Hussyn tilbyder derfor professionel køberrådgivning, hvor vi nøje gennemgår de bygningsmæssige konsekvenser inden et køb. Vores køberrådgivning giver dig som køber det allerbedste overblik, så du nemmere kan træffe den rigtige beslutning.

  Ved køberrådgivning gennemgår vi ejendommen samt tilstandsrapporten. Vi giver dig også et økonomisk skøn over eventuelle forbedringer.

  Vi kan også hjælpe med energimærkning og tilstandsrapporter.

  PS Hussyn

  Mosekæret 6
  3660 Stenløse

  Telefon: +45 28 19 46 93
  Mail: Info@ps-hussyn.dk

  CVR: 30105931