Energimærkning på Sjælland

Energimærkning er en lovpligtig rapport, som beskriver den energimæssige stand af din bolig.

PS-Hussyn udfører energimærkning på Sjælland.

Energimærker skal som udgangspunkt altid udføres af certificerede energikonsulenter. Derfor kommer PS-Hussyn gerne ud og hjælper dig. Vi holder til på Nordsjælland, men hjælper kunder over hele Sjælland med energimærkning, tilstandsrapporter, køberrådgivning m.m..

Rapporten fungerer som en form for varedeklaration, da mærket synliggør den enkelte bygnings energiforbrug. Samtidig er den et vigtigt redskab på samme niveau som tilstandsrapporten, når du skal bolighandle.

Mærkningen er for at give din køber et billede af, hvor energieffektiv huset er. Energimærket rangerer huset på en skala, der går fra A2020, det mest energieffektive, til G, det mindst energieffektive.

Vi har stor erfaring med energimærkning på særligt store ejendomme, og vi er naturligvis tilsluttet alle forskriftsmæssige kontrolordninger.

Vi er også helt uafhængige af aftalerne mellem mæglerkæderne og disses forsikringsselskaber.

Derfor er vi altid 100% uvildige og konkurrencedygtige på prisen.

Skal vi lave dit energimærke?

Hvad består et energimærke af?

Et energimærke omfatter to grundlæggende elementer:

  1. En vurdering af de nuværende energiudgifter for boligen
  2. Et forslag til muligheder for besparelser – og et estimat for besparelse

Særligt delen der omfatter bud på, hvor der kan være besparelser at hente er interessant for din bolig.

Denne del af energimærkningen giver dig information om, hvilke forbedringer, du kan vælge at udføre i boligen med henblik på at opnå en reduktion af energiudgifterne.

Det betyder, at du vil blive klogere på, hvordan du kan ende ud med billigere regninger for eksempelvis elforbrug, olie, gad, fjernvarme og vand. PS-Hussyn vil samtidig i den energimærkning på Sjælland give dig et estimat for, hvor meget den potentielle besparelse vil være.

Energimærket udføres typisk fra 1 til 2 døgn efter den er bestilt hos os.

Hvad er gyldigheden på energimærkningen?

Energimærkningen er gyldig i en periode på 10 år, men hvis der udføres ombygninger, tilbygninger og lignende i perioden, er det nødvendigt med en ny energimærkning.

Det er lovpligtigt at få udarbejdet energimærkning for såvel nye som eksisterende boliger i forbindelse med salg eller overdragelse af en bolig. Det betyder, at har du fået foretaget en energimærkning for mere end 10 år siden, og ønsker du nu at sælge din bolig, så er du nødt til at få lavet en ny rapport.

Energimærkning på Sjælland af PS-Hussyn

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere oplysninger om energimærkning eller tilstandsrapport. Vi vender hurtigst muligt tilbage.

Hvis du bare har spørgsmål, så kan du ringe eller skrive til os. Hvis du allerede ved, at du ønsker et tilbud på et energimærke, så udfyld ovenstående formular.

Skriv til os
Ring til os

Indhent tilbud

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Energimærkning på Sjælland med PS-Hussyn

Hjem » Energimærkning Sjælland