OMFATTENDE ERFARING
INDENFOR TILSTANDRAPPORTER OG ENERGIMÆRKER

KØBERRÅDGIVNING PÅ SJÆLLAND

SKAL DU KØBE NYT HUS?

Køberrådgivning er for dig, der ønsker et overskueligt overblik over ejendommens fysiske stand, før du skriver under på køberkontrakten.

Køberrådgivning er en byggeteknisk rådgivning, hvor vi, PS-Hussyn, går alt nødvendigt igennem for dig.

Vi ved, det kan være ret svært at finde dette overblik selv, når du står som køber. Særligt hvis du står overfor drømmehuset. Der er mange ting, der skal undersøges og vides, inden den afgørende underskrift kan sættes på papiret.

HVORFOR ER KØBERRÅDGIVNING EN GOD IDE?

Ofte kan det nemt gå i glemmebogen, at boligen skal undersøges i kanter og kroge og ikke kun på overfladen, hvor alt ser godt og skønt ud.

Vi tilbyder derfor professionel køberrådgivning på Sjælland.

Vi er selv beliggende på Nordsjælland, men hjælper naturligvis kunder over hele Sjælland med at træffe det rette valg, når der skal købes bolig.

Hvis du vælger at gå videre med boligen, skal du normalt have tre forskellige ud til at lave de nødvendige rapporter. Men vi laver alle tre på én gang! Det vil sige, både laver tilstandsrapport, energimærkning og eleftersyn.

INDHENT TILBUD

Bliv kontaktet inden for 24 timer

  KØBERRÅDGIVNING

  Køberrådgivning er en byggeteknisk rådgivning, hvor vi giver dig et nemt overblik over ejendommens fysiske stand før et eventuelt køb.

  Det kan som køber være svært at bevare overblikket, når drømmehuset er fundet.

  PS-Hussyn tilbyder derfor professionel køberrådgivning, hvor vi nøje gennemgår de bygningsmæssige konsekvenser inden et køb. Vores køberrådgivning giver dig som køber det allerbedste overblik, så du nemmere kan træffe den rigtige beslutning.

  Ved køberrådgivning gennemgår vi ejendommen samt tilstandsrapporten. Vi giver dig også et økonomisk skøn over eventuelle forbedringer.

  Vi kan også hjælpe med energimærkning og tilstandsrapporter.

  PS Hussyn

  Mosekæret 6
  3660 Stenløse

  Telefon: +45 28 19 46 93
  Mail: Info@ps-hussyn.dk

  CVR: 30105931