Køberrådgivning på Sjælland

Skal du købe nyt hus?

Køberrådgivning er for dig, der ønsker et overskueligt overblik over ejendommens fysiske stand, før du skriver under på køberkontrakten.

Køberrådgivning er en byggeteknisk rådgivning, hvor vi, PS-Hussyn, går alt nødvendigt igennem for dig.

Vi ved, det kan være ret svært at finde dette overblik selv, når du står som køber. Særligt hvis du står overfor drømmehuset. Der er mange ting, der skal undersøges og vides, inden den afgørende underskrift kan sættes på papiret.

Ofte kan det nemt gå i glemmebogen, at boligen skal undersøges i kanter og kroge og ikke kun på overfladen, hvor alt ser godt og skønt ud.

Vi tilbyder derfor professionel køberrådgivning på Sjælland. Vi er selv beliggende på Nordsjælland, men hjælper naturligvis kunder over hele Sjælland med at træffe det rette valg, når der skal købes bolig.

Har du brug for køberrådgivning?

Få det ultimative overblik inden underskriften sættes

Vi gennemgår nøje de bygningsmæssige konsekvenser, der kan være ved køb af den specifikke bolig.

Vores køberrådgivning giver dig som købe det allerbedste overblik, så du kan træffe den mest velovervejede beslutning inden køb. Det betyder, at du efter vores gennemgang, vil kende til alle fejl og eventuelle mangler ved ejendommen.

Når vi laver køberrådgivning, så kigger vi på tilstandsrapporten, energimærkning og ejendommen generelt. Efterfølgende giver vi dig som køber et økonomisk skøn over eventuelle forbedringer, som ejendommen trænger til. På den måde finder du hurtigt ud af, hvad det vil koste dig, udover boligens pris, at få fikset skader og fejl.

Sælger du?

Da vi netop i vores køberrådgivning gennemgår alle rapporter og ejendommen generelt, kan vi naturligvis også hjælpe dig med udførslen af disse, hvis du står som sælger og skal have lavet dem.

Normalt skal du have 3 forskellige ud til at lave disse rapporter, men vi laver alle tre på én gang!

Køberrådgivning på Sjælland med PS-Hussyn. Vi hjælper med tilstandsrapport og gennemgang af ejendom

Indhent tilbud

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Home » Køberrådgivning